5 år i blogland

Den opmærksomme læser vil muligvis have bemærket et vist slip siden mit sidste indlæg.

Der er en slags forklaring på denne langsommelighed i en kommentar på Stegemüllers blog, idet hendes indlæg om “Mit liv i blogland” gav anledning til en del overvejelser. Min kommentar er ret lang, og hvis du er interesseret i at læse lidt om mine første 5 år i denne sammenhæng, kan du blot klikke på linket.

Upload

8 Svar til 5 år i blogland

 1. Ellen november 8, 2012 at 18:39 #

  Jeg har nu læst din kommentar ovre hos Hanne – kunne ikke forstå, jeg ikke havde set den før, men det er der jo en forklaring på … 🙂
  Vi har jo hver vores grunde til at blogge. Jeg kommenterede ikke Hannes indlæg, da kommentaren nok bare ville blive en kopi af mit eget tidligere indlæg om samme emne.
  Jeg tror ikke på dem, der påstår, at de blogger ‘for deres egen skyld’ – så kunne de jo bare skrive dagbog … en af de største glæder er netop andres respons på ens bevingede ord, ikk’?

  Tillykke med 5-års-dagen – du er blot ½ år ældre end mig i den sammenhæng 😉

  • Jørgen november 8, 2012 at 21:16 #

   Tak, tiden går. Uden trafik er der ingen grund til at blogge, men måske narcissisten gør det for egen skyld. Når jeg skriver informationer skulle de meget gerne være til glæde for andre. Men – som her – er det spændende at se andres reaktioner. Tror i øvrigt jeg fjerner annoncerne på denne blog under de enkelte indlæg, pt ser jeg den om sletn’ af rynker. Den er væk nu, men der er stadig bl.a. en annonce fra Amazon i England.

 2. Stegemüller november 8, 2012 at 21:04 #

  Tillykke med 5-års-dagen også fra mig.

  Jeg er enig med Ellen i at vi jo bare kunne skrive en dagbog på papir og lægge den i skrivebordsskuffen hvis vi blot skrev for vores egen skyld. Kommentarerne betyder rigtig meget for enhver blogger jeg kender.

  • Jørgen november 8, 2012 at 21:17 #

   Takker. Og tak for reaktionen på min kommentar hos dig.

 3. Inge november 8, 2012 at 21:28 #

  Tillykke med blogfødselsdagen, jeg har ikke læst din kommentar hos Hanne, men det vil jeg hoppe over og gøre.. 🙂

  • Jørgen november 8, 2012 at 21:31 #

   Tak – og god fornøjelse.

 4. Pia november 9, 2012 at 00:02 #

  Tillykke med blogfødselsdagen.
  Jeg har været over at læse din kommentar. Der er rigtigt meget i den jeg ikke aner en dyt om. Jeg fatter ikke en meter, så jeg ville have alle muligheder for at lære noget ved et teknisk blogtræf, hvis det altså mit hoved kan rumme det 😉 Først efter jeg har læst om reklamerne på din blog har jeg opdaget dem. Derimod har jeg set alle kategorierne i toppen og den flotte header, især dem med sommerfuglene 🙂

  • Jørgen november 9, 2012 at 16:34 #

   Tak. Jeg tror nu du fatter en god del af hvad der foregår. I øvrigt synes jeg det er meget fint at du slet ikke har lagt mærke til reklamerne. Det svarer ganske til at man kun ser postkasser, hvis man har behov for at komme afmed et brev. Der er ikke særlig god orden på kategorierne og de tags jeg bruger, måske kommer det en skønne dag. Ja, billedet med sommerfuglene er jeg faktisk også selvmeget glad for. Det var fascinerende at se dem i virkeligheden.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes