Botanisk Have i Berlin

Det viser sig, at jeg har et program på min PC, hvormed et diasshow kan fremstilles og sendes til YouTube i en arbejdsgang.

Ved at se det på hele skærmen på YouTube så det ikke særligt skarpt ud. Måske er det bedre her, men hvorfor skulle det være det. Det kan tænkes flickr er bedre til den slags. Det må vise sig og komme an på en sammenligning (der dog må vente lidt).

Billederne er fra besøget i Berlin i begyndelsen af september 2012 og de fleste billeder er taget på rundturen i de 6000 m² væksthuse.

Det går måske an også i stor størrelse, men af en eller anden rund kører showet to gange – måske har jeg aktiveret en knap en ekstra gang under produktionen. Nyd billederne to gange eller stop ½vejs!

Faktisk har jeg nu bemærket at man kan skifte visningskvalitet, når man ser billederne – det foregår ved hjælp af tandhjulet i proceslinjen nederst til højre.

Billederne følger her:

,

8 Svar til Botanisk Have i Berlin

 1. Ellen november 14, 2012 at 15:52 #

  Det var bestemt værd at bruge 2½ minut på og en god måde at vise mange billeder på, for hvor er det ofte svært at udvælge nogle få … det var helt hyggeligt at se dig posere 🙂
  Jeg er meget betaget af tropiske vækster … Berlins botaniske have husker vi, når vi engang kommer dertil, og hvis I ikke har set Kew Gardens i London, kan jeg varmt anbefale, at I ser den, når I engang får lyst til at (gen?)se denne dejlige hovedstad.
  Det er lidt pudsigt at se, som de fleste kaktusblomster faktisk er skåret over den samme læst – lagde du mærke til det? De ligner meget dem, vi to har pralet stort af på vores blogge.

  • Jørgen november 14, 2012 at 15:56 #

   Tak. Det er ikke så ofte jeg er med på billeder. Vi har set haven i Berlin 2 gange og vil givete gøre det igen. Vi har af uransagelige grunde endnu tilgode at tage til London, men den botaniske have kunne være en anledning. Ja, jeg tænkte at disse kaktusblomster ligner nogle vi har set før.

 2. Stegemüller november 14, 2012 at 20:18 #

  Det er en virkelig flot video du har lavet og det er skøn musik du har valgt til den; det må du have prøvet før?

  Nå nej det er ikke en video, hvor er jeg dum; du viser jo bare mange billeder med musik til. Det er under alle omstændigheder super flot.

  • Jørgen november 14, 2012 at 21:49 #

   Om det er en video med enkeltbilleder eller et dias- eller slideshow er uden betydning. Jeg har prøvet lidt før, men har ikke så meget øvelse, vil gerne have mere. Musikken var der helt af sig selv, så det er slet ikke min fortjeneste. Godt du kunne lide turen gennem væksthusene.

 3. Donald november 14, 2012 at 21:38 #

  Det gør ikke noget at YouTube hærger kvaliteten lidt. Måske kommer der på et tidspunkt en betalingstjeneste på YouTube, hvor man kan lægge video og billeder i højeste kvalitet. Indtil videre skal man være heldig hvis der kommer en “HD” video ud af det. 🙂

  • Jørgen november 14, 2012 at 21:51 #

   Jeg synes nu kvaliteten blev ret god når jeg valgte at vise dem i HD-kvaliteten, men det kræver jo at man selv gør noget.
   Vi må ses hvor det hele fører hen.

 4. Donald november 15, 2012 at 20:27 #

  Nåja på den måde – ja, kvaliteten er god når jeg vælger HD, og, ja det kræver at man gør noget selv. Jeg tænkte mere på at tidligere kunne YouTube ikke vise HD og det var heller ikke altid at det lykkedes mig at få YouTube til at “makke ret” i starten; YT laver altid én eller anden form for konvertering.

  • Jørgen november 16, 2012 at 19:33 #

   Jeg synes det billederne blev ret gode når HD-kvalitetsindstillingen blev anvendt – og det er fint, idet der jo ikke ville være meget ved billederne hvis de ikke blive store og skarpe. Vi må jo se om vi kan følge med i udviklingen!

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes