Gadstrup kirke en solrig vinterdag

Det mærkes at solen varmer, når man finder et sted med læ. Sådan så Gadstrup kirke og birketræet til venstre ud denne solrige vinterdag sidste på formiddagen.

Gadstrup kirke

4 Svar til Gadstrup kirke en solrig vinterdag

 1. Ellen februar 15, 2012 at 21:44 #

  Haha – undskyld min blasfemi, men jeg kunne kun få kirken til at ligne en meget forbavset gubbe – det sprang lige i øjnene 😀
  Men sikke da en himmel!

  • Jørgen februar 15, 2012 at 22:57 #

   Ja, her var flot d.d. – interessant med gubben. jeg kom til at tænke på en ugle da jeg så billedet her, men fik ikke skrevet det.

 2. Donald februar 16, 2012 at 18:48 #

  To prikker og en mund – så laver vi mennesker et ansigt ud af det. Det var én af de første ting, der stod i en bog om at lære at tegne og male, en rigtig fuldtræffer af en fagbog, som formidlede så man kunne forstå det.

  Men jeg kan nu også se en køn lille landsbykirke af den slags, som jeg vil ønske bliver vedligeholdt og passet – selv om den skulle være halvtom, når der er gudstjeneste. Man kunne jo bruge dem til så meget andet, hvis det endelig var.

  • Jørgen februar 21, 2012 at 18:13 #

   Jeg tror man ser det menneskelige og uglelige fordi den slags associationer altid trænger sig på, jvf. billeder i skyerne.
   Det bliver spændende hvad man vil bruge kirkerne til – for de skal naturligvis blive ved at være her i vel vedligeholdt tilstand.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes