Har du gået 10000 skridt i dag?

Forleden fik min kone en skridttæller til sin fødselsdag. Jeg har haft en længe og brugt den ved særlige lejligheder, men typisk for fruen, tages den på hver morgen, og ser det ikke ud til at de 10000 skridt klares ved almindelig gang hjemme og på en fodtur, må der en ekstra spadseretur til. Hvilket er fint nok – så nu er jeg også i gang med at få skridttlælleren til at vise 10000+ dagligt. Her ses resultatet fra g.d.

Skridttæller

Hvad med dig og de 10000+?

4 Svar til Har du gået 10000 skridt i dag?

 1. Inge september 29, 2011 at 11:42 #

  Næhhh ikke endnu.. 🙂 De er så dumme de der tællere, jeg cykler jo en del, og det bliver slet ikke regnet med, så jeg er holdt op med at bruge den, og få nedture over at jeg ikke får daglig motion nok. 🙂

  • Jørgen september 29, 2011 at 12:38 #

   Det er lettere at klare mængden som pensionist…, og naturligvis er der mange måder at få motion på. Godt at høre du er holdt op med at få nedture over ikke at få motion nok – det ville også bare føre til endnu mindre motion.

 2. Ellen september 30, 2011 at 13:48 #

  Jeg er også holdt op med at bruge min skridttæller… Jeg når ikke de 10000 skridt i hverdagen, men i weekenderne vil jeg tro, jeg gør. Svampejagt og sådan noget.
  Det er godt, at vi har 650 skridt over til vores kantine – og at vi somme tider skal til møde i administrtionsbygningen – nogle dage bliver det til tre ture derover + det løse, så det kunne se værre ud. Men så afgjort også bedre…

  • Jørgen september 30, 2011 at 15:26 #

   Faktisk kan man blive overrasket over hvor mange skridt man faktisk går når forskellige gøremål skal udføres – og det er jo fint med en stor arbejdsplads med lange afstande…

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes