Har du været ved Gardasøen?

Det har jeg nemlig. Igen. Første gang var i 1969.

Vejret var lidt vekslende – som det ses her:

Garda P1050579

Beretningen må imidlertid vente lidt. Jeg skal læse kommentarer til mine indlæg om Berlin og se hvad andre bloggere har bedrevet.

Jeg skal også afslutte Berlin – faktisk var jeg ved at skrive om Neues Museum og Nefertete, da jeg nede i højre hjørne af skærmen så en mail fra Bluehost med en faretruende overskrift. Den måtte jeg natruligvis se, og det viste sig at man havde auto-rettet nogle WP-sider fordi der var uønsket kode. Anbefalingen var at ændre brugernavnet admin til noget vanskeligere. Det gjorde jeg så i løbet af aftenen indtil jeg skulle til køjs for at være køreklar næste morgen ret tidligt. Nefertete måtte vente.

En effekt, som jeg ikke nåede at se om aftenen før afrejsen, er, at billederne i hovedet er ændret til de oprindelige Atahualpa-billeder (temaet er Atahualpa). Nu må jeg så på et tidspunkt se på det – når kartoflerne er lagt.

5 Svar til Har du været ved Gardasøen?

 1. Eric maj 6, 2013 at 21:07 #

  Nej, jeg har ikke været ved Gardasøen, men ser frem til beretningen.

  Mailen fra Bluehost lyder ildevarslende. Du bør tjekke med dit FTP-program, om og i givet fald hvornår WP-filer er ændret for nylig. Tjek også for nye kataloger over WP.

 2. Rasmine maj 6, 2013 at 22:47 #

  Nej, desværre, ikke endnu, så jeg glæder mig også til din beretning.

 3. Ellen maj 7, 2013 at 09:01 #

  Jeg har været ved Gardasøen tre gange – der er så smukt, som der er overalt i bjergene.
  Til gengæld har jeg aldrig kaldt mig Admin nogle steder eller har letgættelige passwords.
  Det er måske meget heldigt, for jeg aner ikke, hvordan man ‘tjekker sit ftp-program’ …

 4. Stegemüller maj 7, 2013 at 16:29 #

  Du må aldrig have et brugernavn, der hedder Admin eller lignende, der er til at gætte. Det er at invitere hackere indenfor. Jeg håber, du kommer igennem det uden angreb.

 5. Pia maj 8, 2013 at 19:14 #

  Ja det har jeg faktisk i 1972. Jeg var endnu ikke fyldt 17 år, jeg tjente selv hver eneste krone til rejsen, fordi jeg ville med på den tur sammen med nogle få klassekammerater.
  http://pigenfralandet-pia.blogspot.dk/search?q=italien

  Jeg har godt nok været i Italien efterfølgende men ikke lige der.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes