Is it scam?

Telefonen ringede for et øjeblik siden. En engelsktalende person med asiatisk accent meldte sig, og forklarede noget om et computerproram, bla bla.

Jeg sagde: Is it scam?

Han sagde: I beg you pardon.

Jeg: Is it scam?

Han: No, no, no, it is not scam. Forklaring, forklaring, bla bla.

Jeg: Are you sure?, Are You Sure? ARE YOU SURE?

På med røret.

8 Svar til Is it scam?

 1. Donald oktober 26, 2012 at 13:37 #

  Jeg prøvede også at forklare ham, at det er grov svindel og at jeg synes at han skulle skamme sig. Hvordan jeg kunne vide at det var svindel? Jeg kører ikke Microsoft Windows, sådan som han påstod. Men jeg ved at selv akademikere falder for den slags scam, så det er vigtigt at advare i medier, mail, telefon etc.etc.

  • Jørgen oktober 28, 2012 at 13:03 #

   Haha, det havde han godt af, ham svindleren. Det er godt at få skærpet bevidstheden om tumbernes henvendelser, så man kan drille dem lidt. Hørte engang, at man bare skal lade være at lægge røret på, så kan de ikke ringe videre – men om det gælder nu ved jeg dog ikke.

 2. Pia oktober 26, 2012 at 19:08 #

  Jeg fik også sådan en opringning i går, af en dame. Jeg hørte ikke på ret mange ord, før jeg ubehøvlet smed røret på uden nogen kommentarer.

  Kuglekogeren i Karrebæksminde har vi også set og læst om. Der er rigtigt dejligt, også i det område og selvfølgelig på Enø 🙂

  • Jørgen oktober 28, 2012 at 13:05 #

   Egentlig er det ganske behøvlet – hvis det hedder sådan – at smide røret på i hovedet på dem. Vi har vel andet at bruge vores liv til end at snakke i telefon med svindlerne.

 3. Stegemüller oktober 26, 2012 at 20:24 #

  Det er godt at du advarer for mange glemmer sikkert at tage sig i agt på telefonen. Man ved, at man skal passe på mails med links til obskure hjemmesider, men at de lige frem også render en på dørene ved hjælp af telefonen er da noget, der er let at glemme. Jeg tror nu ikke, jeg ville falde i.

  • Jørgen oktober 28, 2012 at 13:07 #

   Ja, man skal advare, synes jeg osgå. Jeg er nu aldrig blevet overrumplet af de folk, eller andre annonceplathoveder. Jeg tror heller ikke du ville hoppe på den.

 4. Ellen oktober 26, 2012 at 21:42 #

  Det var en skam 😉 … eller … det var det nok ikke. For dig.
  I England er de voldsomt generede af den slags opringninger.
  C har en teori om, at hvis man bare tager telefonen uden i øvrigt at behøve at begynde at kommunikere med opringeren, kommer man på en eller anden positivliste, og man bliver ringet op i én uendelighed.
  Det har faktisk aftaget, efter C fik ny telefon, der kunne vise numre – er det ‘ukendt’, tager hun aldrig telefonen. Det kræver selvfølgelig, at man har alle muligheder tastet ind – også ens bank …

  • Jørgen oktober 28, 2012 at 13:09 #

   Det lyder dog voldsomt. De har ikke ringet igen, men det kan selvfølgelig komme. Så vil jeg opgive følgende kontonummer: i-d-i-o-t.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes