DSB har oppet sig

DSB skal have ros, når det er fortjent.

Endelig langt om længe synes det nu at være gået op for etaten, at det er på sin plads at orientere togrejsende om at tog er erstattet af togbusser, hvilket har været en ret hyppig foreteelse i en rum tid.

Det har naturligvis været en kilde til forundring, at det DSB ikke altid tydeligt tilkendegiver sådanne ændringer.

Som det ses af billedet har man oppet sig. Tak for det.

WP_20160610_001

At man henvises til at se nærmere på rejseplanen.dk er er anden sag, men fortsat kundeuvenligt i forhold til et bestemt segment af rejsende, nemlig dem der ikke kan finde ud af det. De må jo så vente i uvished på at en bus kommer.

,

6 Svar til DSB har oppet sig

 1. Stegemüller juni 19, 2016 at 14:23 #

  Ja de skilte er da til at få øje på – selv for svagtseende.

  God søndag.

  • Jørgen juni 19, 2016 at 20:22 #

   Det er de. I lige måde.

 2. Donald juni 20, 2016 at 19:35 #

  Når det er så permanent, så er det nødvendigt at gøre opmærksom på det. Det, som du siger med at man henvises til at checke rejseplanen, det er jeg ikke glad for. Det er rigtigt at jeg er modstræbende – og jeg kan selvfølgelig godt se fordelen ved at have en lille bærbar computer, som er forbundet via radioforbindelse til Internettet og som kan hente data derfra.

  Men at presse befolkningen over på computer-afhængige teknologier gør mig bekymret.

  • Jørgen juli 1, 2016 at 07:56 #

   Faktisk synes jeg overhovedet ikke om DSBs fremgangsmåde. Den er så ganske hensynsløs i forhold til kunder der ikke har eller evner muligheden..

 3. Pia juni 21, 2016 at 21:50 #

  Der er for dårlig service. Jeg glæder mig i dette tilfælde over at jeg ikke hverken skal eller har mulighe for at rejse med offentlige transportmidler, så er der den irritation mindre.

  • Jørgen juli 1, 2016 at 07:57 #

   Det er fint at klare sig uden, men jeg er nu glad for at kunne bruge mit mimrekort.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes