Efterår

Det er stadig et herligt vejr i Danmark. Snart er det kartoffelferietid og man skulle tro rusk og regn må komme på det vejrmæssige program, men lad os nu se.

I går formiddag – dagens der skulle have givet store regnmængder – skinnede solen på Roskilde. Jeg kunne ikke stå for blikket ad Fruegade, som ses her.

G. Vor Frue Kirke Roskilde

I øjeblikket kan man købe orange græskar i alle størrelser, men der er også andre pyntegræskar. Sådanne sælges i Gadstrup, hvis man skulle være interesseret. Der er selvbetjening. Det er en fin udstilling græskarsælgeren har lavet.

Pumpkins for decoration

8 Svar til Efterår

  1. Madame oktober 11, 2013 at 10:31 #

    Det er en sjov udstilling! Er det normal størrelse eller miniature-grækar? Ja, hvor er vejret dog flot stadigvæk.

    • Jørgen oktober 11, 2013 at 13:14 #

      Det er nok miniaturegræskar. De er i alle tilfælde mindre end de græskar der bruges til at sylte.

  2. Rasmine oktober 11, 2013 at 11:21 #

    Vejrmelding fra Hvidovre: Rusk (vinden tuder i et eller andet) med udsigt til regn. Det gør nu ikke noget. Jeg kan godt lide sådan et rigtigt efterårsvejr.

    Det er et fint kig. Måske skulle man ligefrem se lidt på Gadstrup, når man engang igen kan cykle en lang tur. Man er jo tilbøjelig til at overse de oplevelser, der er tættest på. Man = jeg.

    Flot skilt, men jeg kan nu alligevel ikke dy mig: Der mangler en bindestreg efter pymte – for det er vel ikke en reklame for et kursus i at pynte græskar eller noget i den retning 😉

    • Jørgen oktober 11, 2013 at 13:18 #

      Rigtigt efterårsvejr med rusk og regn er fint af og til. Der er måske ikke så meget at se på i Gadstrup, men et og andet kan opleves på en så lang cykeltur, tror jeg.
      Det er jo vældig moderne ikke at bruge bindestreg som påpeget, men det er vel stadig en fejl.

  3. Donald oktober 11, 2013 at 12:36 #

    Ja det var smukt vejr i går formiddags. Det er jo et smukt navn, Fruegade, og en dejligt billede!

    • Jørgen oktober 11, 2013 at 13:20 #

      Fruegade ligger i Roskilde, Vor Frue lidt uden for. Tak.

  4. Stegemüller oktober 11, 2013 at 13:04 #

    Jeg glæder mig over hver dag, det er flot vejr. Lørdag skulle blive fin, men søndag skulle det sætte ind med efterårsvejr – øv, jeg er ikke god til efterår og vinter, jeg føler mig meget mere i live forår og sommer.

    Fint billede af Fruegade!

    • Jørgen oktober 11, 2013 at 13:21 #

      Vi mangler noget vand her, så lad os snart få det. Du må lytte lidt til de nye højttalere til livet vender tilbage til forår. Tak.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes