Efterårsasters i haven

Asters

Jeg har flyttet en klump af dnne asters fra et sted, hvor jeg kke fik øje på den til et mere syligt sted. Og det er naturligvis forståelsesfemmende at tage et makrobillede. Flot er den.

4 Svar til Efterårsasters i haven

 1. Stegemüller oktober 18, 2012 at 15:39 #

  Forunderlige natur og så langt ind i oktober.

  • Jørgen oktober 19, 2012 at 16:38 #

   Netop – og herligt at naturen fordeler sig over tid.

 2. Donald oktober 18, 2012 at 21:59 #

  Det var dog et skønt macro-billede, Jørgen! Jeg kan se de smukkeste detailler ved støvfang og støvdragere. Hvor er det godt at vi har efterårsblomster. Til næste år vil jeg se om jeg kan få efterårslyng anbragt på velegnet sted i haven eller ud mod markerne, så får man også lidt lyng blomster sidst på sommeren 🙂

 3. Jørgen oktober 19, 2012 at 16:39 #

  Tak – og ja. God fornøjelse med planerne om lyng.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes