En spontan latter

Det er ikke så ofte jeg griner højt når jeg ser reklamer. Det skete i aftes da jeg læste avisen.

I Berlingske var en helsides reklame. Den lød sådan:

Don’t be blue …

Jyske Bank

… we speak danish.

Det var da et velvalgt hip til Danske Bank og dens “New normals – New standards”. Og andres popsmarte påfund med engelske overskrifter.

6 Svar til En spontan latter

 1. Donald december 5, 2012 at 00:17 #

  Ja det er godt vi har reklamefolkene til at lyse lidt op en gang imellem. Bankerne har ikke morsomme historier at fortælle.

  • Jørgen december 5, 2012 at 08:10 #

   Netop, men jeg synes nu der er langt imellem de oplysende ideer fra reklamefolket. Jvf ILVAs Christmas with style.

 2. Stegemüller december 5, 2012 at 18:09 #

  Jeg begriber ikke, hvorfor alting nu pludselig skal foregå på engelsk, og tænk på hvor mange mennesker, der ikke kan engelsk, måske især i den ældre generation, de mennesker bliver jo fuldstændig koblet af.

  • Jørgen december 5, 2012 at 19:16 #

   Jeg begriber det heller ikke. Om reklamefolkene er dum- eller popsmarte ved jeg ikke, men at de er lige så usmarte som min mobiltelefon, er jeg ikke i tvivl om. Hvordan alle de funktionelle analfabeter folkeskolen producerer og de gamle skal finde ud af det, er mig en gåde.

 3. Ellen december 5, 2012 at 18:57 #

  Hahaha, enig – sikke en hittepåsom reklamemand 😀

  • Jørgen december 5, 2012 at 19:18 #

   Ja, endelig var der en der fattede hvad det går ud på. Dem vil vi gerne se nogle flere hittepåsomheder fra.

Skriv et svar

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes