En stort hul i jorden med en stor bil i

Kan man nu forstå det? Hvorfor skal der bygges en Fakta klods op ad en Superbrugs, der ligger klods op ad en Netto? Måske er der noget jeg ikke har begrebet om, hvad der skal ske, men der foregår noget i nabobyen.

Faktisk er der gravet et meget dybt hul ud. I dette hul har man kørt en stor bil ned. Den skal vist bore en brønd. Det så sådan ud i går.

Hul i jorden

Billedet er taget med mobiltelefonkamera.

Sidste år var der overvejelser om et nyt supermarked i min by, men det er vist blevet ved overvejelserne. Det ville ellers være fint med lidt konkurrence til Dagligbrugsen og gøre det lettere at gøre indkøb.

10 Svar til En stort hul i jorden med en stor bil i

 1. Madame oktober 30, 2013 at 12:42 #

  Det lader til at flere supermarkeder i samme by går strygende. I lille Frederiksværk har vi Kvickly, Netto, Fakta, Lidl, Aldi, Rema 1000, Superbest og Superspar – og så har jeg muligvis glemt et par stykker.

  • Jørgen oktober 30, 2013 at 14:07 #

   Det var da et imponerende antal.

 2. Ellen oktober 30, 2013 at 13:41 #

  Vi har også undret os temmelig meget: Fakta og Brugsen er det samme, bare på en anden måde, så nu skal de to ligge og konkurrere mod sig selv! Og Havdrup er altså en hel del mindre end Frederiksværk, selv om det er mange, også for en by som den 🙂

  • Jørgen oktober 30, 2013 at 14:08 #

   Vi må jo se, hvorom det handler, når de har fået fyldt hullet med andet end en lastbil.

 3. Eric oktober 30, 2013 at 17:21 #

  Ja, man kan undre sig, men på den anden side må man glæde sig som forbruger, hvis det giver mere konkurrence.

  • Jørgen oktober 30, 2013 at 21:30 #

   Det kan. Om ikke andet så kommer der vel nogle gode åbningstilbud.

 4. Inge oktober 30, 2013 at 20:31 #

  Flere daglivarebutikker i nærheden af hinanden bør give konkurrence… man kan da håbe.

  • Jørgen oktober 30, 2013 at 21:32 #

   De burde mere generelt sætte priserne ned, burde de, de dagligvarebutikker.

 5. Donald oktober 30, 2013 at 21:59 #

  Bore en brønd!? Jeg troede at man var pligtig til at benytte de lokale vandværker! Her i området var der tidligere mange, som havde egen brønd – sådan var det over hele landet, som bekendt – men efter fremkomsten af vandværker mener jeg at man er pligtig at bruge det vand, som man er fælles om. Det må jeg undersøge senere …

  Lige nu vil jeg blot meddele, at jeg – i modsætning til Madame 🙂 – ikke tror at supermarkederne her i byen (Vejby, mellem Tisvilde og Rågeleje) har det så godt som før der kom en Netto. Der har været søgt om bygning af en Lidl, og jeg gad vide, om det er dem, der bygger lige klos (close) op ad Netto.

  Ligeledes har supermarkederne i Helsinge (Kvickly, Fakta, Irma (Coop), SuperBest, Aldi, Lidl) også mærket at de er mange, omsætningen er ikke rekordstor, men oplandet er meget større end Vejby-Netto’s opland, så det går endnu.

  • Jørgen oktober 30, 2013 at 22:19 #

   Ja, det lyder da egentlig mærkeligt, hvis der skal bores en brønd. Jeg tror jeg har tænkt på afløb, men der står jo brøndboring på bilen. Mystisk.
   Der kan naturligvis komme for meget konkurrence, men det fører vel til butikslukning. Som da supermarkederne udkonkurrerede den lille købmand. Skal vi gætte på at ALDI får det mest besværligt, måske har kæden ikke helt evnet fornyelse. I alle tilfælde gættes der her på at blandt de mange butikker i Ølby, bukker Aldi først under. Det ses af, at de øjensynligt er færrest kunder i den butik.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes