Fejl ved etablering af forbindelse til database

Tidligere på dagen havde jeg skrevet et indlæg om vold og trusler om vold på arbejdspladser på en anden blog. Da jeg ville oplade den via Window Live Writer var det eneste der skete følgende:

image

Det blive jo spændende om jeg kan greje, hvad der er sket. Jeg er lidt på sporet, men forsigtighed fordres, så noget forkert ikke gøres. Det er sikkert helt logisk alt sammen.

Opdatering: Især ved at følge vidoerne her, har jeg nu forstået hvad jeg skulle gøre. Det var ikke svært. Jeg har lavet en ny databasebruger og et nyt password til den givne MySQL-database og føjet den nye bruger til databasen samt ændret informationerne i fil-manageren, hvorefter jeg igen kunne se min blog. Jeg tror problemet var at passwordet var ændret, muligvis under en opdatering af wp.

3 Svar til Fejl ved etablering af forbindelse til database

 1. Ellen marts 18, 2012 at 22:51 #

  Jamen Jørgen altså, hvad sker der med den der WLW for tiden?
  Bortset fra, at jeg føler med dig, for jeg ved, hvor HAMrende irriterende det er når skidtet ikke virker, kunne jeg godt få visse mistanker om, at det er systemfejl og ikke pc-fejl, der huserer for tiden.

  • Jørgen marts 18, 2012 at 22:54 #

   Jeg har fundet en god video om emnet og er ved at forstå, hvad det drejer sig om, og hvad jeg skal gøre, men handling skal komme efter en forsigtig tilgang til fænomenet. Nu sover jeg på det – det hjælper nok.

 2. Jørgen marts 19, 2012 at 07:54 #

  Som tilføjet har jeg sovet på problemet og da jeg havde forstået hvad jeg skulle gøre, var det let nok – men puh, indtil det er klart får jeg nu lidt sved på panden, fordi det selvfølgelig vil være ubehageligt at lave noget der forværrer problemet.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes