For haveinteresserede

I går dukkede en mail fra Google Adsense op (det er reklamer man kan se på forskellige hjemmesider). Ofte drukner disse mails, men af en eller anden grund påkaldte denne sig opmærksomheden.

Den fortalte historien om Moosey, der for en rum tid siden fik en hjemmeside af sin søn i anledning af mors dag. Siden da har siden udviklet sig og det i en sådan grad at moderen har kunnet sige sit job op og helt hellige sig sin have og skriverierne om hvad der sker i haven. Annoncerne må give godt. Sønnen vedligeholder hjemmesiden, der nu omfatter mange tusinde sider.

Jeg blev ret så optaget af den i går – og faktisk synes jeg det er ganske rimeligt at fortælle om denne landhave, der er beliggende i New Zealand.

God fornøjelse med Moosey’s Country Garden.

6 Svar til For haveinteresserede

 1. Madame maj 24, 2014 at 19:04 #

  Sikke et spændende link – det glæder jeg mig til at se lidt nærmere på, og det er da virkelig en god historie om kvinden, der fik en hjemmeside af sin søn, og hvad det har ført med sig.

  • Jørgen maj 24, 2014 at 20:04 #

   Ja, der er meget at se på og læse om. Og historien er jo god.

 2. Ellen maj 24, 2014 at 21:01 #

  Nogle gange bliver afarter af ‘Den Amerikanske Drøm’ til virkelighed, og så bliver man så glad.

  • Jørgen maj 24, 2014 at 21:47 #

   Det kan man sige.

 3. Stegemüller maj 24, 2014 at 23:08 #

  Jeg er ikke så interesseret i have, men så fandt jeg hendes side med alle kattene og hundene, og der var en masse dejlige billeder af alle hendes dyr. Hun må være et godt menneske, når hun holder så meget af dyr.

  Tænk at kunne leve af sin hjemmeside, det må være en drøm.

  • Jørgen maj 25, 2014 at 07:49 #

   Hun har i det mindste fået lavet sig en omfattende og sammenhængende hjemmeside, som indeholder utallige interne links, som man fristes til at følge. Og som jo er konsistente med emnet – eller hvad man skal kalde det – i forhold til Googles algoritmer og folks interesser.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes