Forårsdage

Når det nu er forår er der vel ikke meget at diskutere. Denne weekend viser sig fra sin bedste side. Vinteren glemmes straks. Andre blomster viser sig i haven – minipåskeliljer er næsten ikke til at nå ned til for ældre mænd, der er mere stivbenede end tidligere, men her er et par alligevel:
Minipåskeliljer

Det er svært ikke at glæde sig over forårsblomsternes livsbekræftende indsats.

, , ,

3 Svar til Forårsdage

 1. Henrik Blunck april 10, 2011 at 17:20 #

  Du har så evigt ret, Jørgen. Vi nød også da vores ældste søn kom ind med sådan en påskelilje der nu står og troner i stuen. Det er lækkert når tingene blomstrer og vokser, og selvom der nu er udsigt til nogle måneder med græsslåning, så er det helt rigtigt. Vi er glade for vinteren er ovre.

  Bornholmerne er nok også glade for de slap af med de tre meter sne der lå nærmest over alt på denne lille vidunderlige ø. 🙂

 2. Jørgen april 11, 2011 at 19:55 #

  Henrik – foråret er dejligt, vinteren var mere træls end jeg husker fra tidligere år. Jeg går ud fra din plæneklipper er manuel!

 3. Henrik Blunck april 12, 2011 at 19:47 #

  Det er den faktisk, for med den størrelse græsplæne går der alt for meget benzin spildt i fordampning. Har haft benzinklipper, men byttede med min svoger, og får derved også en smule motion gratis med i købet. 😉

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes