Fotos af spindelvæv

Jeg er ikke helt klar over hvorfor de to billeder her er blevet så sorte som tilfældet er. De blev optaget i dagslys i går morges da det var tåget. Jeg må have pillet ved apparatets indstillinger uden at vide hvad jeg har gjort. Resultatet blev egentlig meget godt, når jeg selv skal sige det.

SpindSpind

,

4 Svar til Fotos af spindelvæv

 1. Inge oktober 3, 2011 at 16:38 #

  Det kunne se ud som om du har fået monocrome aktiveret, og du har helt ret, billederne er flotte.. Nogle gange er man heldig uden at vide det før bagefter.. 🙂

  • Jørgen oktober 3, 2011 at 18:16 #

   Måske – det er godt med lidt held af og til.

 2. Ellen oktober 3, 2011 at 18:14 #

  De er supergode – fejl eller ej 🙂
  Jeg bliver lige betaget, hver gang jeg ser dug i et spindelvæv.

  • Jørgen oktober 3, 2011 at 18:17 #

   Ja, heldigvis er der mulighed for sådanne billeder år efter år.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes