Gadstrup station 2

Hvis du læste historien om Da Gadstrup station lå i Snoldelev, er det måske af interesse at se opfølgningen.

Jeg har haft besøg af den gamle stationforstanders oldebarn fra USA og hans kone. Vi havde et par fornøjelige timer sammen,

se indlæg på Roskilde Daily Photo.

2 Svar til Gadstrup station 2

  1. Donald juni 5, 2012 at 12:51 #

    For mig betyder den slags historier at jeg kan se nogle af de tråde, der udgør historien. En vedkommende, menneskelig og samfundsmæssig historie, om hvordan man udnyttede den daværende teknik og byggede huse til stationerne – hvor man i dag skal være heldig for at der er et læskur 🙂

    • Jørgen juni 5, 2012 at 13:03 #

      Jeg kan også godt lide disse sammenkædninger af nu og før, netop fordi det sætter tilværelsen i perspektiv og sammenhæng. Stationen er nu udlejet til et it-firma og der er et læskur og et glasbur med gennemtræk til de ventende. Når vi – min kone og jeg – venter, går i frem og tilbage, men det er stort set usædvanligt – som om folk for enhver pris ikke vil brænde kalorier af, når der ventes.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes