Hjemad fra Gardasøen

Når man er på bustur til Gardasøen, skal man også hjem derfra med bus. Det tog et par dage. Straks efter morgenmaden lørdag kørte bussen mod nord. Vi kom forbi mange smukke landskaber i den nordlige del af Italien, europabroen blev benyttet og Kufstein passeredes.

Sydtirol

Frokostpausen blev holdt på Kramerwirt i Irschenberg før München. Vi spiste godt og stedet må i øvrigt leve godt af overnattende turister med placeringen umidddelbart ved A8.

Videre gik det rundt om München, op mod Nürnberg, videre mod Würzberg og mod Fulda, hvor vi overnattede på Holiday Inn. Middagen var på et uantageligt ringe niveau (eksempelvis skulle den serverede broccoli have væreet smidt ud flere dage før) og drikkevareprisen var rigeligt høj. Det var knapt muligt at blive mæt. Det var turens madmæssige lavpunkt og man må håbe 65-rejser sørger for en ændring heraf.

Værelset var fint og næste morgen var det diset, som udsigten antyder.

Fulda

Efter morgenmad gik det videre mod Kassel og Hannover. Der var en enkelt kø forårsaget af et mobilhome . Den forsinkede nu ikke.

Stau

Vi fik en udmærket frokost på Zur Grünen Eiche i Behringen lidt syd for Hamburg. Det havde blæst lidt, ser man, idet et hus stod på hovedet.

Hus på hovedet

Videre gik det mod Hamburg, Lübeck og færgen, (med tid eller spildtid i Bordershop alt efter temperament). Vi skulle med en bestemt færge fordi andre busser og vores skulle mødes på parkeringspladser og sætte gæster af, der skulle køres videre mod deres hjemegn.

Færge

Færgen kom, vi sejlede.

Snart i Danmark

Og Tage, rejselederen, trængte vist også til at komme hjem.

På slaget 19 var vi i Ølby. Efter en dejlig busturtil Garda med 65-rejser.

Vores hensigt om at finde ud af om det er en god rejseform var nået. Det er en god rejseform vi gerne vil benytte os af igen.

Alle indlæg om turen findes under kategorien Garda.

8 Svar til Hjemad fra Gardasøen

 1. Rasmine juli 17, 2013 at 08:46 #

  Dele af din beskrivelse må kunne anvendes i reklameøjemed! Selvfølgelig skal jeg da til Garda engeng – men der vil jo sikket igen være probllemet med, at prisen stiger kraftigt, hvis man skal have enkeltværelse.

  • Jørgen juli 21, 2013 at 07:44 #

   Skal jeg tage dette med “i reklameøjemed” som en kompliment eller det modsatte? Det er givet vis dyrere at bo i enkeltværelse end i dobbeltværelse.

 2. Ellen juli 17, 2013 at 09:15 #

  Det var dejligt at få denne overordnet gode vurdering af 65-rejser. Jeg havde en kollega, hvis mand er guide på disse ture, og som naturligvis talte varmt for dem, men jeg regnede med, at han ikke var helt neutral 🙂
  John og jeg har talt om, at de 65 skulle afprøves, når vi ikke selv kan eller vil køre de helt lange stræk længere.

  • Jørgen juli 21, 2013 at 07:45 #

   Man kan jo ikke vide hvorledes andre ture er, og man kan ikke vide hvorledes det er når en bustur er udsolgt. Vi var 25 og det så jeg som en fordel.

 3. Pia juli 18, 2013 at 21:21 #

  Tak for en dejlig beskrivelse af jeres ferie. Jeg synes aldrig jeg har set 65 rejser hernede, og så bliver det pludselig besværligt. Men som nævnt tidligere har vi benyttet andre busrejser herfra øen, og de er bestemt også anbefalelsværdige. Det er også dem der kører os til Kastrup, når vi tager på chartertur.

  • Jørgen juli 21, 2013 at 07:47 #

   Velbekomme. Jeg tror man kan stige på bussen på banegårdspladsen i Nykøbing F og vist også i Maribo. Det fremgår af kataloget hvorfra opsamling udgår og påstigning er en mulighed. Vi stod på i Ølby.

 4. Donald juli 19, 2013 at 09:46 #

  Bortset fra den “Holiday” servering lyder det som en dejlig rejseform. Ikke at jeg får lyst til at rejse, for jeg har det, som vistnok før antydet, bedst ved at være i nærheden af mit eget badeværelse, men ellers må det være både behageligt og fuldt af gode oplevelser.

  • Jørgen juli 21, 2013 at 07:51 #

   Rejseformen viste sig OK. Vi må se hvad næste tur kan blive.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes