Hundekurv i Flensborg

Jeg har lige været et smut i Flensborg et par dage. Her blev det klart at en hundekurv ikke altid behøver at være rund og flettet, således som det illustreres af denne soveplads for en mops uden for en butik:

Hundekurv

10 Svar til Hundekurv i Flensborg

 1. Malys Krok marts 28, 2012 at 21:45 #

  Skikkelig stilig hundeseng! Her ligger den som en greve!
  -Margit-

  • Jørgen marts 29, 2012 at 10:31 #

   Ejerne i butikken smilede da jeg fotograferede vovsen!

 2. Inge marts 28, 2012 at 21:49 #

  Åhhh nej.. Godt jeg ikke skal have hund igen, tænk hvis den kun ville ligge i sådan en rædsel.. 🙂

  • Jørgen marts 29, 2012 at 10:33 #

   Rolig nu, man skal behandle dyrene ordentligt, og har de behov for at ligge i en rædsel, må de jo det. Jeg skal heller ikke have hund igen (har haft et drøn af en australsk terrier), så jeg forstår fint folk, der ikke vil den hundeafhængighed mere.

 3. Ellen marts 29, 2012 at 08:09 #

  Haha – sjov ting … og hvis man bor kongeligt, er den fin, men den ville vist skrige til himlen i et parcelhus 🙂

  • Jørgen marts 29, 2012 at 10:37 #

   Man kan vel også få sådanne divanesere, eller hvad de kan hedde, til mennesker – og jeg synes da denne ville passe fint i moderne parcelhuse, idet den jo ville bryde hvidheden. En plads i samtalekøkkenet må være en ide, så fruen kan slænge sig henslængt medens manden laver slowfood.

 4. Donald marts 30, 2012 at 14:32 #

  Jeg var lige ved at skrive:

  … og i Danmark skyder de hunde …

  nå nu kom jeg til at skrive det alligevel 😉

  Men det er et dejligt billede. Bare den holder sig til sofaen!

  Den kunne være god reklame for en hunde-forretning.

 5. Jørgen marts 30, 2012 at 20:40 #

  Det var vist ingen hundeforretning. Jeg synes også det er OK blot hunden holder sig til sofaen. Ad den dræbte hund: det gik aldrig op for mig, hvorfor man ikke beskæftigede sig med hvorfor den rendte rundt hos naboen, når han nu havde frabedt sig det. Men jeg har måske ikke fulgt nok med i emnet.

 6. kriller april 29, 2012 at 23:19 #

  jeg har også været nede og se den hund førsste gang lå den inde på gulvet men anden gang lå den på sofaren og den er rigtig stile og sød

  • Jørgen april 30, 2012 at 06:14 #

   Det var ikke til at stå for hunden i kurven – man husker den!

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes