Hurtige biler og adstadige heste

Der var DM i Rally i nærheden i dag. En kørsel fandt sted ved Brordrup. Vældig støjende, men OK, det holdt op igen.

Ralley P1030825

Ejeren af den gamle VW var sikkert blandt tilskuerne.

VW P1030839

Der var dog stadig godt med græs til de små heste.

Horses

Og spændende skyformationer.

Sky P1030837

Det var i øvrigt et blik mod Ramsødalen.

5 Svar til Hurtige biler og adstadige heste

 1. Ellen oktober 6, 2012 at 21:27 #

  Nå så det var derfor, vi mødte en masse rallybiler, da vi var på vej hjem fra Køge. DM … det må jeg lige fortælle John.
  Der var nok flere hestekræfter i bilerne end i hestene 😉

  • Jørgen oktober 9, 2012 at 07:46 #

   Det var det nok. Efter larmen at regne var der godt med hestekræfter i bilerne.

 2. Stegemüller oktober 7, 2012 at 17:19 #

  Jeg har aldrig forstået, hvorfor folk er så fascinerede over rally; jeg synes, at det bare støjer og larmer. Men DM ok så er vi et par klasser oppe over hvad jeg har set, og så er det sikkert spændende nok at se på. Jeg foretrækker dog klart den gamle VW og de to heste.

  • Jørgen oktober 9, 2012 at 07:48 #

   Det har jeg heller ikke forstået, og jeg er ikke spor fascineret af. Der er støj og larm og udstødningen lugter fælt. Jeg var der kun 10 minutter – for at tage et par billeder. Og det kom der dels et par andre skud i kassen af og en gåtur.

 3. Donald oktober 9, 2012 at 00:15 #

  En hyggelig dag, må det have været. Jeg troede at billede 1 af den flade bil forestillede en ulykke, en bil som var blevet torpederet af en hestevogn øh en langsommere bil. Men det var jo bare en overmalet Rally-bil!

  Ofte tænker jeg, når jeg går tur, at “her er da et område som de heste kunne gå og gnave af!” men problemet er jo at der skal være indhegning omkring – og en nok så tynd tråd på et elektrisk hegn koster åbenbart mange penge.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes