Kohlmais med mere

Den videre færd i Glemmertal medførte en tur med Kohlmaisbanen – og en dejlig gåtur på bjergkammen.

Østrig 2011260

Det er spændende at se hvad der viser sig om næste knold – min kone er lige ved at opdage det. Måske var det dér der stod en bænk. I alle tilfælde var vi ret betagede af udsigten fra den bænk, vi sad lidt på inden turen gik videre.

Østrig 2011256

Vi vendte om ved Wildenkarhütte.

Østrig 2011278

Der var fin udsigt til mange sneklædte bjergtoppe på turen.

Østrig 2011273

,

4 Svar til Kohlmais med mere

 1. Inge juli 19, 2011 at 21:57 #

  Kolmais, Reiterkogel, Bernkogel, Scattberg, Zwölferkogel, navne begynder at dukke op i mit hoved.. 🙂 Det er sjovt at se “Skicirkus” om sommeren. Hvor har jeg tilbragt mange sjove ferier i netop de bjerge.. men altid kun om vinteren. Når jeg ser dine fantastisk smukke billeder får jeg lyst til at opleve området om sommeren også.. 🙂 Tak for gensynet..

  • Jørgen juli 20, 2011 at 07:10 #

   Inge, du lyder jo som en bjerg-ekspert. Der er ikke meget skicirkus over det om sommeren, men det ses jo meget vel, at der foregår en masse om vinteren. Vi var der så tidligt at flere af svævebanerne stadig holdt lukket. Jeg har aldrig været i Østrig om vinteren, men har efterhånden udviklet et behov for at være i bjergene i en periode om sommeren.

 2. Ellen juli 20, 2011 at 17:09 #

  Med sådanne udsigter er det ikke så underligt, at vi har et udtryk, der hedder ‘bjergtaget’.
  Vi har snakket om at tage derned en vinter – ikke for at stå på ski, for det kan vi ikke, men klædt i sne må der være lige så vidunderligt smukt som om sommeren – og man har jo lov til at tage svævebanen ned igen 😉
  Tager I til Østrig hver sommer?

  • Jørgen august 4, 2011 at 16:10 #

   Bjergtaget er et godt udtryk – naturen tager næsten vejret fra én. Vi har ikke været i Østrig om vinteren, men det kunne sikkert være fint. I de senere år har vi været en tur i Østrig hvert år – og foretrækker dette for øer i Middelhavet.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes