Miniferie i Flensborg i marts

Hvor heldig kan man være? Vi havde bestemt os for en minferie i Wassersleben, Flensborg i slutningen af marts, hvis vejret ellers så ud til at arte sig nogenlunde.

Det må man sige det gjorde – og den vejrudsigt der bevirkede beslutningen om at bestille ferien, viste endog meget gode takter. Det blev til nogle herlige dage. Vi var fremme inden 12 og eftermiddagsturen gik til Flensborg, hvor vi endelig langt om længe så nærmere på havnen. Det var der sandelig også mange andre der gjorde – temperaturen var 20 grader, så det kunne ikke fås bedre i slutningen af marts.

Vi var atter en tur i Kappeln – og også her var der meget fint vejr. Denne gang spiste vi frokost i “den gamle smedje”, hvilket afgjort kan anbefales.

Her er et billede fra havnen i Flensburg, og du er velkommen til at se flere billeder i efterfølgende diasshow.

IMG_4527

2 Svar til Miniferie i Flensborg i marts

  1. Ellen maj 19, 2012 at 15:13 #

    Jeg har lige nydt alle dine dejlige billeder – de kunne lige så godt have været taget på en højsommerdag! Det kalder jeg at være heldig med vejret.
    Især de skønne, gamle træskibe er jeg betaget af. Gad godt have sådan et … men skulle så også lige have en til at sejle det. Og vedligeholde det 😉

    • Jørgen maj 19, 2012 at 17:01 #

      Tak – jo, det var ualmindeligt heldigt med det vejr. Det har vel været lige så godt siden – momentant. Det lyder som du må klare dig med ødegården!

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes