Nyt tema i magasin-layout og en tur om Gentofte Sø

I den seneste tid har jeg tænkt over, at det er på tide at skifte tema på bloggen. Grunden er, at jeg ofte støder på artikler eller andre informationer, det ville være en god ide at lave en meget kort omtale af og henvise til yderligere læsning via et link.

Den mulighed har jeg fundet i et WooTheme, Canvas, som jeg har købt, idet jeg vil bruge den indbyggede magasin-skabelon.

Herved er der mulighed for at have 3 inlæg øverst, som roterer og det er let at vælge hvilket man vil se nærmere på. Derunder kan man have et eller flere indlæg der fylder det samme i bredden som de roterende indlæg, men man kan også lade være med det og nøjes med de efterfølgende indlæg i to kolonner.

Hvorfor skulle det nu være vigtigt? Fordi jeg gerne vil sondre mellem indlæg af en vis længde som gerne må kommenteres og korte indlæg, hvor det ikke er nødvendigt at kommentere, men naturligvis er det en mulighed, hvis man synes. De korte indlæg kan være henvisninger til artikler og andet stof jeg har fundet interessante – eller småbemærkninger om dit og dat.

I øvrigt tager det lidt tid at lære ndet nye tema at kende – men her er det. Så må tilpasningerne komme i den kommende tid.

Grågæs

I går var jeg en tur rundt om Gentofte Sø og Brobæk Mose med et par andre gamle psykologer. Den ene bor lige ved søen og det har provokeret ham lidt at jeg bruger skridtælleren helt systematisk til dagligt at se hvor mange skridt det er blevet til. Så vi runderede sø og mose, hvilket gav 5000 skridt på kontoen. Det var 1/3 af gårsdagens tilbagelagte antal. Det var faktisk dejligt at gå runden og særligt synes jeg godt om den lidt rå natur i Brobæk mose. Der var i øvrigt mange grågæs i og ved søen. De havde stort det tilendebragt pardannelsen, som det anes på billedet.

9 Svar til Nyt tema i magasin-layout og en tur om Gentofte Sø

 1. Jørgen februar 27, 2014 at 16:29 #

  Jeg kan sagtens selv få øje på, at billederne øverst skal have samme højde for ikke at forstyrre, men det kommer så siden.

 2. Pia februar 27, 2014 at 17:37 #

  Det bliver da spændende at se hvor mange sjove og interessante historier du kan levere link til. Måske du får rigtigt travlt 😉

  • Jørgen februar 28, 2014 at 08:17 #

   Det er ikke godt at vide, men din historie var sådan at jeg tænkte flere kunne synes om at læse den. Om det så er tilfældet vides naturligvis ikke, bortset fra at Donald har læst med.

 3. Inge februar 28, 2014 at 09:31 #

  Jeg kan godt se du har ændret tema, men jeg kan ikke lige se link til andre artikler eller blogpost..

  • Jørgen februar 28, 2014 at 14:29 #

   Det er set før, at der ikke fremkommer link på den første side, når hele indlægget fortsætter på egen side. Jeg ved ikke hvorfor, men det er ikke noget jeg endnu har fundet ud af at gøre noget ved. Det ville ellers være smart når jeg egentlig blot synes man skal læse videre via et link.

 4. Madame februar 28, 2014 at 17:41 #

  Jeg skal vist lige vænne mig til dit nye tema. Dejligt billede af gæssene herover! Jeg kom hjem for lidt siden fra en god travetur og nyder lige som dig at bruge skridttælleren.

  • Jørgen februar 28, 2014 at 19:06 #

   Jeg forsøger at gøre det mere brugervenligt og har fjernet de bevægelige poster. Tak. Jeg har i alle tilfælde intet besvær med at huske skridttælleren dagligt og det er jo godt. Faktisk tror jeg det er godt for vores sundhed at lade os provokere lidt heraf. Der følger snart et indlæg om vandremuligheder.

 5. Donald februar 28, 2014 at 21:47 #

  Jeg håber du kan lide det nye tema – magasin idéen fungerer fint. Det er også et “tema” som tillader store billeder, det kan jeg godt lide!

  Håber gæssene får fred ved Gentofte Sø – et sted jeg holder meget af.

  • Jørgen marts 1, 2014 at 08:28 #

   Jeg tror jeg vil komme til at kunne lide temaet, når jeg har lært det bedre at kende. Hvis jeg beholder denne bredde vil jeg også gøre billederne større.
   Det var en dejlig tur omkring Gentofte Sø, og det så ud til at de fik lov at være i fred.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes