Postens motion m.v.

Postlovens krav om at postkasser skal placeres i skel, er nu effektueret. Befolkningen har gravet huller, banket rør ned og skruet postkasser fast, således at alle kan være klar til at modtage post pr. begeyndelsen af 2012 på lovmedholdelig vis.

Heldigvis vil avisen gerne levere avisen i hidtidig postkasse (ellers ville vi nok heller ikke holde den), men reklamerne vil åbenbart for fremtiden ikke blive bragt til døren, men kun til grundens kant. Det er nemlig meddelt fra en med fingeren på pulsen (reklameuddeleren), at prisen for uddeling er nedsat, idet man nu skal gå færre skridt. Det burde betyde billigere vare i Bilka og andre steder, men det er der vel ingen grund til at forvente.

Den stakkels post, hvis erhverv har budt på naturlig motion, skal nu til at betale for fittness, idet øvelsen går ud på, at posten ikke skal forlade sin knallert for at komme til at anbringe forsendelserne.

Som det ses, har jeg nu – som en sjælden fysisk opgave 1.1. – sørget for lovmedholdeligheden. Nogle vil mene det er helt fint at man kan effkivisere. Andre synes det er på niveau med stænklappeloven fra meget gamle dage (alle biler skulle have stænklapper monteret – og det medførte det modsatte af det forventede, nemlig at vandet blev findelt på em generende måde). Jeg synes det er OK at få lidt mere motion end den der følger af at springe over sportssiderne.

Postkasse

8 Svar til Postens motion m.v.

 1. Malys Krok januar 2, 2012 at 17:16 #

  Jaja.. en har nok bare å holde seg til bestemmelsene om en er aldri så uenig. Fin og ryddig postkasse!
  Godt Nytt År til deg! -Margit-

  • Jørgen januar 5, 2012 at 21:47 #

   Der er mangeartede forskellige postkasser at skue efter de nye bestemmelser har gjort dem mere synlige end før.

 2. Ellen januar 2, 2012 at 22:25 #

  Ja – og knallerter må slet ikke færdes på fortovene, med mindre man trækker dem!

  • Jørgen januar 5, 2012 at 21:48 #

   Det er da trist for posten at han skal af knallerten, men regler skal vel følges den vej rundt også.

 3. Donald januar 3, 2012 at 23:48 #

  Min postkasse har stået i skellet siden jeg flyttede ind (jeg hader at tænke på at det er 25 år siden!) og der står den endnu, tredie generation. Jeg kunne dog godt finde på at grave stolpen op og montere en større postkasse “til reklamer” som så skulle være direkte forbundet med skraldespanden. Jeg får læst reklamer en gang hver 4. uge 🙂

 4. Jørgen januar 5, 2012 at 21:50 #

  Donald, du er jo så vant til at hente post i regnvejr. Jeg er spændt på at se om jeg springer disse dage over – det er jo ikke hver dag der er post at hente. God ide med aftræk til skraldespanden!

 5. Henrik Blunck januar 24, 2012 at 12:23 #

  Donalds ide er super. Den tanke har også strejfet tit. 🙂

  Vi modtager som regel SøndagsAvisen med et halvt ton reklamer fredag aften, og øvelsen er hver gang at sortere de mindst 50% fra, som lige så godt kan lande i genbrugskassen rundt hjørnet. Der er nu engang grænser for hvor mange gryder og pander en single mand kan bruge. 😀

  Som gammel reklameomdeler (23 år siden jeg sluttede) kan det godt smerte mig, at PostDanmark har fået sin markedsandel af reklameomdelingen ved at sætte dén pris ned, mens et “almindeligt” brev nu skal koste snart det dobbelte af hvad det kostede for få år siden. Intet under at alle har taget e-mailen til sig, for skal du invitere til fest bliver det hurtigt en plov der går til frimærker alene…

  Enig: flot postkasse i øvrigt. 🙂

  • Jørgen januar 24, 2012 at 12:32 #

   Jeg læser meget få reklamer og er ret forarget over at danske varer er alt for dyre bl.a. fordi vi skal belemres med alt det bras – omend vi her i huset nok sparer en del ved at furen er meget prisbevidst.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes