Rødkælk og blåmejse

Der var pludselig mere fugleaktivitet i haven for lidt siden end længe – her er et par indtryk taget ud gennem et vindue med max. zoom og med for lidt skarphed. Men det er rart at nogle fugle har overlevet vinteren.

BlåmejseRædkælk

6 Svar til Rødkælk og blåmejse

 1. Ellen januar 30, 2013 at 15:44 #

  Jeg kan godt se, at de var en anelse uskarpe, da jeg klikkede dem større, men ellers er det altså godt indfanget. Jeg synes virkelig, at det er svært at få gode billeder af fugle. De er alt for hurtige i deres bevægelser.

 2. Stegemüller januar 30, 2013 at 18:59 #

  Billede et er en anelse uskarpt, men jeg da slet ikke se at billede to også skulle være det. Jeg synes det er nogle rigtig gode billeder, når man tænker på, hvor svært det er at indfange fugle.

  • Jørgen januar 31, 2013 at 10:20 #

   Vi må øve os – heldigvis er fejlskud billige nu om stunder. Tak.

 3. Donald januar 31, 2013 at 14:46 #

  Hvor er de søde, sådan nogle små fugle. Det er mærkeligt, at de giver sådan en følelse af skønhed og varme. Når jeg tænker på at de er i tæt familie med dinosaurerne, undres jeg og har svært ved at se forbindelsen til de store klodsede dyr, man somme tider ser fantasi-udgaver af på film.

  • Jørgen februar 1, 2013 at 09:09 #

   De er søde, og måske er det netop derfor de giver anledning til oplevelse af varme følelser. Udviklingen fra familieskabet har nu ikke været så dårligt endda.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes