Rosenhaven i Valbyparken

Da vi boede i Hvidovre for mange år siden, lagdes vejen ret ofte forbi Rosenhaven i Valbyparken. Det dejligt at gå en runde mellem de mange blomstrende roser.

Vi har ofte talt om at gøre haven igen, men først for nylig gjordes alvor af tankerne.

Her følger et par billeder. Der er Rosenhaven. Og 10 temahaver, hvoraf nogle bærer præg af at være anlagt for mange år siden. Andre er nysselige. Nederst følger et diasshow – se det gerne i større format.

Rosenhaven i Valbyparken

Pink Meidiland

Scepter d'Isle

4 Svar til Rosenhaven i Valbyparken

 1. Ellen august 24, 2012 at 15:18 #

  Det er imponerende, at du har fået alle rosennavnene med … vi var i Valbys rosenhave for en del år tilbage – jeg husker ikke, at der var så mange dahlier. Men roserne er nu de smukkeste, synes jeg; dahliaerne er næsten for perfekte og symmetriske.

  • Jørgen august 24, 2012 at 15:28 #

   Så imponerende er det nu ikke – jeg tog bare et billede af skiltet før rosen. Enig i at dahlierne er for perfekte, havde ikke tænkt sådan, men kan sagtens se det. Må vi be’ om lidt rosenuro.

 2. Donald august 24, 2012 at 17:47 #

  Jeg har ofte (før i tiden) set skilte, der viste vej til “Rosenhaven”, men mærkeligt nok har jeg aldrig været der! Jeg gik ikke langt nok, gætter jeg. Jeg kender ikke rigtig Valbyparken – så er det jo smukt at se billeder, lokkemad så at sige, til en udflugt når man en anden gang er på de kanter 🙂

  • Jørgen august 25, 2012 at 09:16 #

   Det kan anbefales at gå lidt længere.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes