Transportmidler i Berlin

Der er masser af biler i Berlin, men der er også mere særprægede måder at lade sig transportere på. Her følger et lille udpluk.

P1030276Transportmidler i BerlinTransportmidler i BerlinTransportmidler i BerlinTransportmidler i Berlin

… og så skal hestene også have lidt vand.

Transportmidler i Berlin

6 Svar til Transportmidler i Berlin

 1. Inge april 27, 2013 at 22:14 #

  Jeg får lyst til en Berlinertur, når jeg ser dine billeder dernede fra. 🙂

  • Jørgen maj 6, 2013 at 20:37 #

   Det kan jeg godt forstå, jeg har det på samme måde.

 2. Ellen april 28, 2013 at 09:36 #

  Hva’ søren, er ‘min’ Hummer kommet til Berlin? Jeg troede kun, det var i Las Vegas, man havde Hummere i den størrelse 🙂
  Godt fototema!
  Det slog mig straks, at der ser pinligt rent ud. Er der virkelig så pænt i Berlins gader, eller er det et tilfælde?

  • Jørgen maj 6, 2013 at 20:40 #

   Har ikke forstand på biler i forskellige størrelse. Der er rent i Berlin, tror jeg. Har egentlig ikke tænkt på det, men jeg så at man straks gik i gang med at gøre rent på Alexanderplatz efter en begivenhed. Folk til fods og til fejemaskine klarede det hele i en ruf.

 3. Pia maj 2, 2013 at 18:49 #

  Normalt ville jeg løbe langt uden om Berlin, men dine billeder kunne godt få lidt på andre tanker 🙂

  • Jørgen maj 6, 2013 at 20:45 #

   Det er langt at løbe uden om Berlin. Berlin er mange byer og steder i byen og man kan altid finde et eller andet at tage sig til. Tag du en tur med Skan Rejser, de tager dig med fra Nyk. F. jernbanestation en torsdag eller søndag.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes