Volkach

ABC Scandinavia er nu nået til V i 3. runde.

Når jeg har tænkt på hvad der kunne skrives om i forbindelsse med tysk vin, synes jeg ikke mange emner dukker op. Volkach gør det imidlertid.

Når man som bilist kører syd eller nord ad A7 er der en afkørsel til Volkach. Det er der også når man kører øst eller vest ad A3. Wüzburg ligger i nærheden.

Hver eneste gang jeg kommer på de kanter, får jeg lyst til at køre af og se lidt på området ved byen, der ligger ved Main-floden. Naturligvis ville jeg købe lidt Frankenvin, men det lykkes ikke ret ofte fordi jeg sædvanligvis passerer på et tidspunkt hvor der er lukket.

Kommer du til byen, vil jeg foreslå at du kaster et blik på rådhuset, der her vises i en ikke så god udgave. Billedet er et gammelt dias der er indscannet.

Frankenvin 2

Der er utallige vinfester i de tyske vinbyer, og skulle du være heldig at være i nærheden, kan det være en god oplevelse at deltage i en sådan. Her er et link til vinfester omkring Volkach.

God tur. Her er linket til andre deltageres V.

2 Svar til Volkach

 1. Donald maj 14, 2012 at 23:15 #

  Jeg synes du kender rigtig mange historier og derfor må der være nok at skrive om – du skal vel egentlig bare tænke lidt på, hvad vi blog-læsere kunne trænge til at høre om!

  Det lille rådhus (minder om et forstørret Ebeltoft Rådhus) ser meget smukt ud, jeg tror at byernes vartegn betyder meget for følelsen af at høre sammen, og så er det jo godt at man også har en vin-fest for at markere sit fælles produkt.

  I det hele taget burde man markere sine mærkedage grundigt! 🙂

  • Jørgen maj 18, 2012 at 10:39 #

   Tyskerne er vist bedre til at markere mærkedage end vi er – omend vinfester måske ikke blot er mærkedage, men også salgsdage, og måske tak-for-høsten-dage.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes