Miniferie i Flensburg og Wassersleben

Når man nu hverken har sommerhus i Danmark, ødegård i Sverige, lejlighed i Berlin eller hus i Toscana, må andre muligheder for at komme lidt væk fra hverdagen benyttes.

At tage på miniferie er en god ide. Det kan være med toget til Lübeck eller i bil til Flensborg – eller en af de mange andre muligheder der byder sig.

Vi kan meget godt lide at bo i Strandresidenz Wassersleben (købes f.eks. hos FDM-Travel, søg på Wassersleben).

Det koster ikke en bondegård, og lejlighederne er gode nok til os (ellers havde vi vel ikke været der mange gange efterhånden).


Må kan gå til Danmark ad Gendarmstien. Man kan spadsere i Flensborg – og se på butikker, folk eller museer, eller hvad man synes om at bruge tiden til.

Vi benyttede lejligheden til at køre en tur til Glücksborg, det var længe siden vi sidst havde været der. Det kan anbefales at se slottet og forstå mere af vores historie.

Vejret viste sig fra sin pæne side, som det ses af billedet jeg tog da besøget var slut.

Schloss Glücksburg

Man bemærker de udvendige “væghængte” smålokaler (tre med rødt tag). Det ligner tidligere tiders paktiske toiletter.

Efterfølgende ville vi have spist italiensk, idet en restaurant reklamerede med at åbne kl. 12. På døren viste det sig, at det først var fra kl. 17. Et sundt og lækkert måltid blev derfor indtaget på en anden restaurant, Restaurant Scheune.

Heldigt nok regnede det ikke når vi havde brug for tørvejr.

, ,

6 Svar til Miniferie i Flensburg og Wassersleben

 1. Inge september 22, 2011 at 20:35 #

  Det er et dejligt område I har været i, og for pokker et flot billede du fik med af slottet. Vi er lige nu på vej mod Sønderjylland og sort sol i morgen aften Sådan en miniferie er nemlig en rigtig god ide,

  • Jørgen september 22, 2011 at 20:38 #

   God tur og god fornøjelse med sort sol. Faktisk så jeg noget der minder om det for nogle år siden i Ribe, men der var ikke helt så mange stære som I håber at få at se.

 2. Ellen september 25, 2011 at 19:01 #

  Nej hvor pudsigt: i går og i dag så vi navnet Gendarmstien op til flere gange – og så har I lige været der… eller? Jeg læste det først som om, det er for nylig, men det er det vist slet ikke, for så havde I sikkert benyttet jer af lejligheden til at se lidt sort sol.
  Det er et kanongodt billede, du har sat i.

 3. Ellen september 25, 2011 at 20:06 #

  Har lige kigget på begge link. Du tager nu nogle ret gode billeder. Og jeg har lige lært jysk [underdrivelse], kan du nok høre 😉

  • Jørgen september 25, 2011 at 20:13 #

   Takker. Jo, man skal være varsom med at tage til Jylland!