Vanddråber på vinblad

Forleden morgen sad der af en eller anden grund vanddråber på mange af vinens blade. De var placerede som illustreret, nær spidserne, og det hvad enten bladet var vandret eller lodret.

Vanddråber

Der er sikkert en forklaring på, at det er sådan, men i øvrigt var det en ganske tør morgen.

Jeg måtte lige lave en sådan post, idet Inge har lært mig, at man kan bruge Live Writer til at skrive indlæg på, og derfor ikke behøver at logge ind på bloggen hele tiden.

4 Svar til Vanddråber på vinblad

 1. Inge juni 7, 2011 at 16:22 #

  Det ser lidt spøjst ud…

  Du kan sætte faste størrelser, evt vandmærke og rammer på billederne. Når et billede ser ud som du oftest vil have det, gemmer du indstillingerne som standard.

  Når du derefter laver dine indlæg trækker du bare billeder fra stifinder over i writer,slipper det og dine gemte standard indstilling er automatisk på hvert eneste billede. Det sparer dig for en masse ens handlinger hver gang

  • Jørgen juni 7, 2011 at 17:00 #

   Inge, tak for informationerne. Jeg bruger imidlertid Flickr til at opbevare mine billeder på – så jeg tager den den vej.

 2. Ellen juni 7, 2011 at 22:02 #

  Velkommen i Live Writer-klubben. Jeg har brugt det næsten lige fra starten af mit bloggeri, og jeg kunne slet ikke undvære det – alting bliver så meget lettere… tror faktisk også, at jeg kan tage æren for, at Inge begyndte at bruge det.
  Selv om du importerer dine billeder fra Flickr, kan du sagtens sætte dine valgte informationer og størrelsesforhold som standard til dine indlæg.

  Underligt, at vandet samler sig lige der på bladene, men som du siger, er der givetvis en forklaring.

  • Jørgen juni 8, 2011 at 05:31 #

   Ellen, jeg ser frem til at få flere erfaringer med Live Writer som et praktisk hjælpemiddel. Og for informationerne om at sætte de rette standarder.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes