Vinteren er forbi–foråret er over os

Havde det været skudår i år, var det først forår i morgen. Men det er det ikke. Derfor er det forår i dag. Ikke at det har været meget mere forårsagtigt end den seneste tid i februar, men det går nu nok.

Snemændenes tid er forbi (håber vi), og det kan jo passende illustreres med et charmerende motiv på en serviet indkøbt i Tyskland på et eller andet tidspunkt.

Snemænd

Det har vist været en mild vinter i denne omgang. Har jeg hørt rigtigt, når jeg husker at det er den 5. varmeste.

Vi pensionister glæder os i alle tilfælde over at varmeregningen ikke bliver urimeligt stor.

Gode forårsmåneder ønskes alle.

10 Svar til Vinteren er forbi–foråret er over os

 1. Ellen marts 1, 2014 at 19:18 #

  Ja, gid det virkelig kunne blive forår for alvor, så ikke vi får en ordentlig dyne sne sidst i marts, som vi gjorde sidste år. DET kan vi sagtens undvære.

  • Jørgen marts 1, 2014 at 20:20 #

   Vi håber det bedste.

 2. Stegemüller marts 1, 2014 at 19:26 #

  Det er fantastisk med det forår, der venter os, også selvom det har været en mild vinter, og ja du har hørt rigtigt, det var den 5. mildeste i al den tid, der er lavet målinger.

  • Jørgen marts 1, 2014 at 20:21 #

   Ikke dårligt – bare der ikke kommer for mange dræbersnegle af den grund.

 3. Madame marts 1, 2014 at 19:38 #

  Her har vi også nydt, at det har været en meget mild vinter. Lad os vinke farvel til frost og sne, som det ser ud som om, figurerne på dit billede gør.

  • Jørgen marts 1, 2014 at 20:22 #

   Vi vinker farvel til vintren med stor fornøjelse.

 4. Donald marts 2, 2014 at 01:23 #

  Jeg har aldrig før hørt at foråret begynder i Marts. Jeg har jo for det første konstateret at det var i April med få undtagelser – April er jo narrnes måned, april-vejr er vejr med solskin og regn eller sne, samtidigt! 🙂

  • Jørgen marts 2, 2014 at 08:22 #

   Kalenderforåret begynder i marts, men man skal selvfølgelig passe på ikke at blande det fænomen for meget med det oplevede forår. Lad os håbe vinteren er forbi.

 5. Pia marts 2, 2014 at 21:03 #

  Astrologisk begynder foråret når Mars går ind i Vædderens tegn omkring den 20. marts. Man siger at Mars kommer med foråret, egentlig er det jo ligegyldigt hvilken model man går ud fra, for vejret er den mærkbare faktor.

  • Jørgen marts 3, 2014 at 09:16 #

   Der er mange måder at se på foråret på, men den væsentligste er, som du skriver, hvordan det mærkes. Og det gør man en skønne dag – og man ikke er i tvivl om at det er den første oplevede forårsdag.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes