Zhu Zhu hamster

ABC Scandinavia er nu nået til Z – i anden omgang.

Z hører heller ikke til de letteste bogstaver at få ideer til, men, som det fremgår af overskriften, er det af en grund jeg ikke er klar over lykkedes at finde noget med Z.

Zhu Zhu hamster eller Zhu Zhu pets er valget faldet på. Hvorfor ved jeg som sagt ikke, men jeg tror nok vi har givet vores ene barnebarn sådan en lille fyr tidligere. Hun var i det mindste helt klar over, at de hedder Zhu Zhu pets, da jeg spurgte hende om denne slags legetøj.

Vil du se videoer af dem, er der mange på YouTube, bl.a. en der er fotograferet sammen med en hund, som forvirres noget over hvad dette dog kan være.

Her er en indgang til Amazons afdeling for Zhu Zhu pets – der er mere end 400 produkter at købe, hvis behovet skulle gå i den retning. Det fremgår at alle disse hamstre har deres egen personlighed – hvilket vel betyder de er programmeret forskelligt. Eller hvad?

Her er linket til andres zirligheder.

2 Svar til Zhu Zhu hamster

  1. Donald november 23, 2011 at 14:08 #

    Ved at gå igennem “bemærkelsesværdige ting” ud fra alfabetisk rækkefølge falder man somme tider over ting, man ellers ikke ville være faldet over 🙂

    Og det er jo ikke så ilde. Jeg har ikke hørt om Zhu Zhu pets før nu; de er sjove, og det er klart en udnyttelse af vores større tekniske ressourcer, som børnene (og voksne) dermed får mere føling med.

    • Jørgen november 27, 2011 at 22:21 #

      Ja, enig, man støder på de særeste ting – nogle morsommere end andre.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes