5 samtidige kaktusblomster

Endelig blev 5 af kaktussens knopper større og større og større for at blomstre ganske på samme tid – i næsten 2 døgn.

Kaktus

Kaktus

4 Svar til 5 samtidige kaktusblomster

 1. Ellen juni 11, 2012 at 22:21 #

  Wow – de er bare SÅ næsten overjordisk smukke.
  Det er altså præcis den samme kaktus vi har – det er jeg sikker på nu, efter at have sammenlignet med mit bidrag fra 21. maj.
  Men hele fem på én gang er et utrolig flot syn.
  Min valgte at levere sin tredje blomst i den forgangne weekend, mens vi var i Sverige. Det vidste jeg egentlig godt, den ville, for nu kender jeg efterhånden forløbet, men vi havde ikke plads i bilen til at tage den med denne gang.
  Nu er der fem knopper tilbage, og jeg tør vædde på, at den leverer en af dem, mens jeg er i England og resten mens vi holder sommerferie … den har en fabelagtig sans for bad timing, min kaktus.

  • Jørgen juni 12, 2012 at 07:30 #

   Ja, jeg finder også disse kaktusblomster fantastiske. På vores er der mange knopper og det har der været længe, men jeg synes ikke flere er ved at røre på sig. Om de udvikler sig siden eller falder af, aner jeg ikke. Sidste år havde vi blomster på en kaktus, jeg såede i 1978, i år har der været 5-6 stykker igen, men de er ikke så pæne. En anden søjlekaktus, som er skåret over og nyplantet i flere omgange, og som også blev sået i 1978, ser ud til at være på vej med flere blomster. Vi får se.

 2. Donald juni 12, 2012 at 12:55 #

  Hvor er de smukke, de blomster! Det er særligt mærkeligt at se kaktus blomstre, fordi de skifter fra at være afvisende, stikkende sure til at være smukke, yndefulde, tillokkende 🙂

  • Jørgen juni 13, 2012 at 07:35 #

   Det har jeg ikke lige tænkt på, men det er rigtigt at det er en markant forskel.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes