Bertha kom forbi

Resterne af orkanen Bertha gør en ende på sommervejret i Danmark, har jeg forstået – og måske har resterne af hende larmet lidt over Nordsøen, men her syd for Roskilde har vi ikke mærket meget til hende i nattens løb. En lille sjat regn har hun leveret.

Bertha

Mon det er Bertha, da hun passerede den nedgående sol i aftes, man kan se på billederne?

Bertha

8 Svar til Bertha kom forbi

 1. Ellen august 11, 2014 at 09:18 #

  Du må have et godt sovehjerte, Jørgen … både John og jeg vågnede to gange i nat ved, at det blæste som jeg ved ikke hvad, og regnen styrtede ned. Vi fik 15 mm ad to forholdsvis korte omgange. Men selvfølgelig kan der være stor forskel på vejret selv på de kun fire km mellem os.

  • Jørgen august 11, 2014 at 15:52 #

   Det må jeg have – og jeg klager da normalt heller ikke over mine evne til at sove. Min regnmåler er en trillebør og den er forbundet med betydelig usikkerhed – men det er da rigtigt at der er stor forskel på regnens intensitet.

 2. Inge august 11, 2014 at 11:00 #

  Jeg har intet hørt i nat, men kunne se i morges at det har regnet .. Nu har vi ikke hverken have eller regnmåler, så om det har været lidt eller meget regn ved jeg faktisk ikke.
  Flot billede af Bertha.

  • Jørgen august 11, 2014 at 15:53 #

   Godt at sove godt – og ja, jeg synes også det ligner Bertha.

 3. Rasmine august 11, 2014 at 15:31 #

  Restbertha har jo nok ramt pletvis. Jeg blev også vækket, fordi regnen larmede voldsomt på mine tagvinduer. Det helt voldsomme regnskyl varede nok ikke ret længe, for jeg faldt da i søvn igen og blev ikke vækket mere.

  • Jørgen august 11, 2014 at 15:54 #

   Det gør Restbertha, altså rammer pletvis og det forlyder det vil stå på i dagevis. Jeg kan nu godt forstå det kan være svært at sove med regn så direkte på ruderne.

 4. Pia august 11, 2014 at 23:32 #

  Her har vi ikke mærket meget til Bertha. En smule vind, og 3 mm vand. Men alle de timer vi opholdt os på Sydfalster, blæste det ret kraftigt, og da vi kørte hjem sent i aftes, styrtede de ned, så jeg dårligt kunne se vejbanen. Herhjemme var der fredeligt og tørt.

  • Jørgen august 14, 2014 at 16:48 #

   Hun har fordelt regnen noget ulige den gode Bertha. Nu er det værste vist forbi. Så i øvrigt at Norge kalder en Baby-Bertha.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes