Tillykke Caroline Wozniacki

Endelig lykkedes det for Caroline Wozniacki at nå sin målsætning som hun formulerede som 12-årig tennisspiller, nemlig at blive nr. 1 i verden og vinde en grand slam. I dag vandt hun sin første grand slam, Australian Open 2018. Ikke nok med det, hun avancerede samtidig til førstepladsen blandt de kvindelige tennisspillere – igen. 

At begge dele sker samme dag, kan ikke være bedre. At man som tilskuer blev holdt godt og grundigt på pinebænken er straks tilgivet.

Jeg kan godt lide at se tennis fordi det er til at følge med i hvad der sker – herunder i nogen grad på det psykologiske plan.  

,

8 Svar til Tillykke Caroline Wozniacki

 1. Ellen januar 27, 2018 at 19:29 #

  Det var nemlig flot – resultatet af meget arbejde, megen træning og stor viljestyrke og derfor fuldt fortjent.

  • Jørgen januar 28, 2018 at 09:23 #

   Det var det nemlig. Det er også let at forstå hun siger hun nu kan nyde resten af tiden på tennisbanen uden pres.

 2. Pia januar 28, 2018 at 09:54 #

  Selvom jeg ikke ser sport i tv, er det ikke undsluppet min opmærksomhed, at hun har vundet en grand slam. Det er et stort mål at sætte sig som barn. Barnedrømme ændrer sig ofte, men ikke hendes. Det er godt klaret at være så vedholdende.

  • Jørgen januar 28, 2018 at 10:59 #

   Netop vedholdenhed må være nøgleordet.

 3. Conny januar 31, 2018 at 15:18 #

  Jeg siger også tillykke til hende. Kampen fik mig til at se en hel tenniskamp i sin fulde længde. Nøj, hvor var den spændende og velspillet. Det kræver vist en hel del vedholdenhed at blive så dygtig – og især når man ramler ind i nedtursperioder.

  • Jørgen februar 8, 2018 at 09:14 #

   Den varnæsten lidt for spændende at se på, den finale. Hun er vist i en klasse for sig, den gode Caroline.

 4. Donald februar 7, 2018 at 12:59 #

  Som Pia ser jeg ikke så meget TV-sport undtagen de fodboldhold, som jeg har fattet en vis ømhed for, enten det nu skyldes historie (Arsenal, UK) eller noget andet som fx. danskere på holdet, eller en by jeg kan lide.

  Men ligesom Pia skriver har det heller ikke undgået min opmærksomhed, at det betød meget for Wosniacki at vinde en grand slam, – jeg havde jo noteret mig, at selv om hun var højt på “verdensranglisten” (over tennisspillere!) så var hun ikke en af dem, der skovlede sejre ind i de store turneringer – hun var ikke engang favorit når hun spillede overfor en af Williams søstrene.

  Tillykke til den sejge dame! Flot!

 5. Jørgen februar 8, 2018 at 09:18 #

  Jeg ser nu heller ikke meget sport, men fattede interesse for især kvindetennis for en del år siden da Eurosport havde rettighederne. Nu ser jeg stort set kun de store turneringer fordi jeg ikke kan se TV2sport.

  Det er godt klaret af den sejge dame. Resten er så kun fornøjelse.

Skriv et svar

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes