Angreb på WordPress

Som det måske huskes blev nogle af mine WordPress-blogge hacket for ikke så længe siden. Jeg har ikke glemt at jeg vil skrive lidt herom, men det må vente lidt.

Imidlertid ser det ud til, at der for nylig har været omfattende angreb på hjemmesider, der anvender WP. Jeg faldt over et kort indlæg, der henviste til et meget omfattende indlæg om problemer og løsninger i den forbindelse. Dette indlæg vil jeg foreslå du læser eller skimmer og overvejer om det er af betydning at foretage nogle ædringer – af brugernavn, hvis det er admin og af password, hvis det er så let at du kan huske det.

Her er linket til ithemes og problemet med angreb på WordPress.

6 Svar til Angreb på WordPress

 1. Ellen april 19, 2013 at 13:05 #

  Hvor ER den slags altså irriterende.
  Det er virkelig bagsiden ved cyberspace, men tak for link. Jeg tror dog ikke, jeg er i umiddelbar fare, men garantier givers jo aldrig …
  Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvordan jeg finder frem til antallet af forsøgte logins 🙁

  • Jørgen april 21, 2013 at 10:07 #

   Jeg ved heller ikke, hvorledes man finder frem til antal forsøgte logins, men mon det kan gøres v.hj.a. logfiler?

 2. Eric april 19, 2013 at 16:12 #

  Sidste år havde jeg også den tvivlsomme fornøjelse at blive hacket. Bagdøren var en gammel PHP-baseret gæstebog. Det var en øjenåbner, og jeg skrev en del om sikkerhed. Her vil jeg blot anbefale et plugin, Login Security Solution. Det giver langsomme svar ved brute force angreb, det advarer dig, og i fald angrebet lykkes og hackeren knækker adgangskoden, lukkes han alligevel ude. Jeg har prøvet et andet plugin, Limit Login Attempts, men det er ikke vandtæt, og det vedligeholdes ikke.

  • Jørgen april 21, 2013 at 10:11 #

   Det er ikke spor sjovt at blive hacket, men det kan jo være godt med en øjenåbner, der kan bevirke øget bevidsthed om dette emne. Jeg skal dels finde dine skriverier om sikkerhed og dels finde Login Security Solution. Tak for henvisningen hertil.

 3. Stegemüller april 19, 2013 at 20:11 #

  Tak til Eric for at nævne ‘Login Security Solution’, som jeg straks har installeret og skilt mig af med ‘Limit Login Attempts’.

  Hackere er nogen fanden har skabt og det irriterer mig dybt og inderligt, at man skal bekymre sig om at blive hacket. Jeg skimmede hele den lange artikel. Hold da op, hvor er der meget man skal være opmærksom på.

  • Jørgen april 21, 2013 at 10:13 #

   Det er godt at kunne hjælpe hinanden. Det kræver noget at holde sig orienteret, men jeg tror nu artiklen er god at få forstand af.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes