Microsoft Technical Department huserer igen

De sidste par dage har budt på 3 opkald fra 3 forskellige danske telefonnumre. I de to tilfælde sagde ingen noget.

I det ene kunne jeg forstå, at opkaldet var fra “Microsoft Technical Department”. I am calling you from …

Nogen huserer altså igen med dette tåbelige forsøg – formentlig da – på at bilde folk ind, at der er problemer med et eller andet maskineri og at man derfor blablabla.

Som sidst kunne jeg meddele, at man havde ringet til “the Police Department”. Straks blev der lagt på.

Måtte ingen føle sig fristet til at udlevere hemmeligheder ved et tilsvarende opkald. 

 

10 Svar til Microsoft Technical Department huserer igen

 1. Eric november 18, 2017 at 16:46 #

  For nogle år siden blev jeg også ringet op af sådan en fyr, mens jeg cyklede op ad bakke. Det var før elcyklen, så det faldt ikke i god jord, da han præsenterede sig. Jeg svarede noget i retning af: “And I’m Bill Gates”, og så var den samtale forbi.

  • Jørgen november 18, 2017 at 17:04 #

   Det var et godt svar. Jeg skriver blot om dette igen for at henlede opmærksomheden på tåbelighederne. Måske kan man forberede sig på et passende svar. Her er et par eksempler.

 2. Lene november 18, 2017 at 18:45 #

  Det er da skønne svarmuligheder, måske skal jeg øve mig på dem. Jeg har dog ikke været ude for den slags opkald, men derimod utallige sælgere, som jeg husker at være søde ved, fordi mine børn siger at det ofte er studerende, der har den tjans, men jeg øver mig i hurtig høflig afvisning 🙂

  • Jørgen november 18, 2017 at 20:03 #

   Det er godt med svarmuligheder. Jeg finder nu ingen særlig grund til høflighed i det angivne tilfælde, men ellers prøver jeg.

 3. Stegemüller november 19, 2017 at 13:04 #

  Åh Jørgen, den med politiet er god.

  Jeg går ud fra, at du kender denne video med Tove på 72: “Hun noterer længden på alle snydeopkaldene, og hendes rekord i at holde en svindler i røret er 1 time og 16 minutter” : https://www.dr.dk/nyheder/indland/video-72-aarige-tove-fupper-telefon-svindlere Hun er bare så sej.

  Selv har jeg desværre aldrig fået et sådant opkald, men jeg går og glæder mig til at sige “I don’t have a computer” eller “I’m a Mac user.”

  • Jørgen november 19, 2017 at 14:11 #

   Måske virker den med politiet.
   Jeg kender ikke videoen, men det er jo festligt, når nogen formår det. Man kunne jo også give dem en konto: I D I O T. Trist duikke får mulighed for at give dine gode svar.

 4. Donald november 19, 2017 at 18:19 #

  Nu kan jeg efterhånden se, at det er A/S Snyd & Bedrag der ringer til mig. Der er nemlig ikke ret mange uopfordrede opkald ellers (på godt og ondt).

  Som hovedregel tager jeg ikke mobilen, hvis jeg ikke kan se, hvem det er, og sender evt. en SMS tilbage om hvornår man kan ringe.

  • Jørgen november 19, 2017 at 19:05 #

   Jeg har det lidt på samme måde – hvis nogen vil noget indtaler de vel et svar på svareren, men det sker jeg tager telefonen alligevel.
   Jeg køber straks din ide med at sende en sms til nummeret.

 5. Ellen november 19, 2017 at 22:06 #

  Haha – mange gode forslag til svarmuligheder, som jeg vil prøve at huske. Lige nu er jeg ikke nået længere end til bare at ‘kvæle’ den opringende ved et hurtigt tryk på afbryd-tasten.
  Hvis det er en dansktalende telefonsælger, siger jeg altid, at vedkommende spilder sin tid på mig, så farvel og tak herfra.

  • Jørgen november 20, 2017 at 21:59 #

   At være forberedt er godt. Også når det gælder danske telefonsælgere.

Drives af WordPress. Designet af Woo Themes